back

П'яті роковини загибелі Героя, воїна АТО Дмитра Куриленка

26 квітня 2019

28 квітня минає п'ять років з дня, коли трагічно загинув ріпкинський воїн АТО, Герой Дмитро Куриленко.

Напередодні пам'ятної дати сьогодні, 26 квітня, згадати та вшанувати земляка прийшли на кладовище мати Дмитра Світлана Куриленко, заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко, селищний голова Сергій Гарус, представники громадськості, військкомату та учнівської молоді.

Нагадаємо, Дмитро Куриленко загинув від отриманих осколкових поранень при виконанні бойового завдання 28 квітня 2014 року у с. Кутузівка Добропільського району Донецької області. На його честь відкрита меморіальна дошка в Ріпкинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Указом Президента України №599/2014 від 19.07.2014 «за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня» (посмертно).

До могили Дмитра поклали квіти та вшанували світлу і незгасну пам’ять про захисника України хвилиною мовчання.

Цього дня у Ріпкинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 відбулася лінійка "Життя - як спалах" на вшанування пам’яті загиблого на Сході країни у боротьбі за територіальну цілісність нашої держави випускника школи Дмитра Куриленка.

Герої не вмирають!






















Загальний відділ, організаційної
роботи та контролю апарату
районної державної адміністрації