13 лютого 2020

Шановні жителі Ріпкинщини!

 

Вітаємо Вас на консультативній вебсторінці Ріпкинської районної державної адміністрації.

 

Відділ документообігу, організаційної роботи та контролю районної державної адміністрації є координаційним та методичним центром щодо організації роботи з письмовими та усними зверненнями громадян та громадських організацій, який забезпечує необхідні умови для здійснення громадянами гарантованих Конституцією України та Законами України прав особисто звертатись до органів виконавчої влади з питань реалізації соціально-економічних, політичних та особистих прав і свобод.

 

Дана вебсторінка створена на виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» та допоможе Вам знайти необхідну інформацію про вимоги законодавства щодо правильного оформлення звернень та організації роботи із зверненнями громадян в райдержадміністрації, порядку проведення особистих прийомів громадян посадовими особами адміністрації, аналітичну інформацію про підсумки роботи зі зверненнями громадян за звітній період.

 

З метою оперативного розгляду Ваших звернень, зокрема питань, вирішення яких належить до компетенції місцевих органів влади, на вебсторінці розміщені графіки особистого прийому громадян керівництвом райдержадміністрації. У разі, якщо Ви бажаєте отримати офіційну відповідь, інформацію або порушуєте питання особистого характеру, що потребує розгляду, Ваше звернення повинно бути оформлене у порядку, визначеному статтею 5 Закону України «Про звернення громадян».

 

Враховуючи наведене, радимо викласти звернення у письмовій формі та надіслати його поштою за адресою Чернігівська область, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85, надіслати через Інтернет, засобами електронного зв’язку (електронне звернення) на електронну пошту: [email protected], також звернутися усно відповідно до графіку прийому громадян з особистих питань до відділу документообігу, організаційної роботи та контролю районної державної адміністрації. Телефони для довідок – (04641) 2-17-86, (04641) 2-13-01.

 

З повагою, відділ документообігу, організаційної роботи та контролю районної державної адміністрації.