21 грудня 2019


Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультації щодо проєкту орієнтовного плану проведення райдержадміністрацією консультацій з громадськістю на 2020 рік

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність облдержадміністрації, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у її діяльності головним спеціалістом з інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації підготовлено проект орієнтовного плану проведення районною державною адміністрацією консультацій з громадськістю на 2020 рік.

Проект орієнтовного плану складався з урахуванням основних завдань, визначених Програмою діяльності Кабінету Міністрів України, програмою економічного і соціального розвитку та іншими документами, а також результатів проведення попередніх консультацій з громадськістю та пропозицій Громадської ради при райдержадміністрації.

Проєкт орієнтовного плану проведення райдержадміністрацією консультацій з громадськістю на 2020 рік

Даний проект плану заходів виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 03.12.2019 до 24.12.2019 року.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться головним спеціалістом з інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації до 24 грудня 2019 року за адресою: 15000, смт Ріпки, вул. Святомиколаївська, 85; тел.(04641) 2-24-43, е-пошта: [email protected] з поміткою "ДоПроєкт орієнтовного плану проведення райдержадміністрацією консультацій з громадськістю на 2020 рік"

Контактна особа: Білан Галина Леонідівна, головний спеціаліст з інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (т. (04641) 2-24-43).

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті райдержадміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки визначені законодавством.