22 лютого 2018


П А М’ Я Т К А
щодо Порядку оцінювання відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців на територіальному рівні


До уваги зацікавлених сторін соціального діалогу!


Здійснюється оцінка відповідності критеріям репрезентативності субєктів сторін профспілок і організацій роботодавців на територіальному рівні


До уваги сторін соціального діалогу!

23 грудня 2010 року прийнято Закон України «Про соціальний діалог в Україні». Цей Закон визначає правові засади організації та порядку ведення соціального діалогу в Україні з метою вироблення та реалізації державної соціальної і економічної політики, регулювання трудових, соціальних, економічних відносин та забезпечення підвищення рівня і якості життя громадян, соціальної стабільності.

З прийняттям Закону України «Про соціальний діалог в Україні» на Національну службу посередництва і примирення та її структурних підрозділів – відділень в областях, покладено проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності профспілок та їх об’єднань, організацій роботодавців та їх об’єднань на національному, галузевому та територіальному рівнях, а також підтвердження репрезентативності цих суб’єктів та ведення їх реєстру.

Враховуючи зазначене, відділення Національної служби посередництва і примирення в Чернігівській області запрошує суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців звертатися для отримання консультацій, роз’яснень формування пакету документів для проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності за адресою: м. Чернігів, вул. П`ятницька 39, (9 поверх); телефон (0462) 77-62-77. Електронна адреса: [email protected].