back

Засідання громадської ради при райдержадміністрації

06 червня 2014

5 червня відбулося чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації за участі голови райдержадміністрації Ірини Вовк. З ходом виконання рішень та врахування рекомендацій громадської ради ознайомив заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда.

У своєму виступі голова райдержадміністрації проаналізувала суспільно-політичну ситуацію в районі та підкреслила важливу роль інститутів громадянського суспільства у зміцненні громадянського миру і спокою. Вона запропонувала членам громадської ради розглянути ряд можливих напрямків діяльності організацій, які вони очолюють, щодо консолідації суспільства та розповсюдити серед населення інформацію про можливість придбання військових облігацій на підтримку української армії.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Зінаїда Пінчук ознайомила присутніх з Постановою Верховної Ради України від 20 травня 2014 року № 1280-VІІ «Про Меморандум порозуміння й миру».

Відбулося активне обговорення зазначених питань, в ході якого виступили депутат обласної ради, член громадської ради при райдержадміністрації Іван Чаус, члени громадської ради Антоніна Рублевська, Ірина Вольська-Баскевич, Олександр Зогий, Василь Ігнатенко, Марія Мазко та Павло Манько, завідуючий відділом редакції районної газети Сергій Колбаса.

Прийнято рішення про затвердження зразка посвідчення члена громадської ради, повторний розгляд питання щодо організації літнього відпочинку учнів району та проведення для них туристичних походів на Голубих озерах (с.Олешня), забезпечення неухильного розгляду райдержадміністрацією рішень та врахування рекомендацій громадської ради з наданням письмової інформації у встановлені терміни, звернення до районного військового комісара щодо роз’яснення ним питання залучення мобілізованих до військових дій на Сході України, розповсюдження серед населення інформації про можливість придбання військових облігацій на підтримку української армії, вивчення питання проведення форуму громадських організацій району.

Засідання вів заступник голови громадської ради при райдержадміністрації Павло Манько.


Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації