back

Нарада з питання підготовки і проведення ІІІ Міжнародного фестивалю авторської пісні та свята Івана Купала на Голубих озерах

03 червня 2014

3 червня голова райдержадміністрації Ірина Вовк провела нараду з питання підготовки і проведення 4-6 липня цього року ІІІ Міжнародного фестивалю авторської пісні та свята Івана Купала на Голубих озерах. Ініціатор проведення фестивалю – депутат обласної ради, голова Благодійного фонду ім.. Софії Русової Іван Чаус - ознайомив присутніх з орієнтовною програмою проведення цих заходів та ходом підготовчих робіт. Він детально зупинився на питаннях фінансування, організації конкурсної, виставкової та концертної програм, створення безпечних і комфортних умов для учасників та гостей.

В обговоренні взяли участь голова районної ради Віктор Бугай, заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Іван Атрощенко, начальник районного відділу УМВС в Чернігівській області Леонід Стеба, начальник районного відділу ГУДСНС в Чернігівській області Ігор Афанас’єв.

Підводячи підсумки наради, голова райдержадміністрації Ірина Вовк сформулювала ряд доручень стосовно участі районних служб, творчих колективів, майстрів прикладного мистецтва та жителів району в святкових заходах, здійснення інформаційного супроводу та вирішення організаційних питань.

Довідково:

ІІІ Міжнародний фестиваль авторської пісні та свято Івана Купала на Голубих озерах, яке проводиться за сприяння Благодійного фонду ім. Софії Русової, збере не тільки конкурсантів, а й відомих бардів України, Білорусі, Росії та інших країн.

В перший день відбудуться урочиста церемонія відкриття фестивалю, виступи відомих бардів, а другого дня - творчі майстерні та конкурсна програма (автори та виконавці зможуть представити пісні у власному виконанні та позмагатися за звання лауреата в різних номінаціях).

Цьогорічний фестиваль збере лауреатів минулих сезонів, які виконають свої композиції в рамках вечора пам’яті В.Висоцького. По закінченню фестивалю відбудеться гала-концерт лауреатів та дипломантів фестивалю. На березі великого Голубого озера буде облаштовано наметове містечко, батутне містечко для дітей та дорослих; протягом днів проведення фестивалю діятиме виставка-ярмарок, пункти харчування. Любителі активного відпочинку зможуть взяти участь в спортивних змаганнях, а щовечора на березі озера запалають ліричні пісенні вогнища.

Родзинкою фестивалю стане театралізоване Купальське дійство з традиційними народними гуляннями, піснями танцями та феєрверком, а на завершення - святкова дискотека.


Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації