back

Заходи до Міжнародного дня захисту дітей

02 червня 2014

31 травня в парку культури та відпочинку селища Ріпки відбулися святкові заходи до Міжнародного дня захисту дітей. З нагоди свята дітей привітали народний депутат України Владислав Атрошенко, голова районної державної адміністрації Ірина Вовк, голова СФГ «Крокус» Володимир Герасенко.

Діти з дошкільних навчальних закладів райцентру, Ріпкинської гімназії, Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, інших шкіл району переглянули святковий концерт, взяли участь в різноманітних іграх та розвагах, конкурсі малюнку на асфальті, поласували солодкою ватою та водою.

Проведено було і фестиваль українських вишиванок, переможцям якого були вручені подарунки від народного депутата України Владислава Атрошенка, а переможці конкурсу малюнків на асфальті отримали подарунки від районної організації Товариства Червоного Хреста.

Цього дня відбулося урочисте відкриття дитячого спортивно-ігрового майданчику для дітей, який встановлено за підтримки народного депутата України Владислава Атрошенка. Він виступив спонсором проведення святкових заходів для дітей.

Під час проведення свята діяла виставка, яку було підготовлено учнями навчальних закладів райцентру, вихованцями дитячих садків селища та Ріпкинського районного Центру дитячої та юнацької творчості.


Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації