back

Про проведення Всеукраїнського з"їзду вимушених переселенців з Криму

14 травня 2014

За сприяння Адміністрації Президента України 23 травня 2014 року в м. Києві буде проведено перший Всеукраїнський з”їзд вимушених переселенців з Криму.

Мета заходу — напрацювання рекомендацій для органів влади та місцевого самоврядування України, міжнародних організацій щодо вирішення проблем кримчан, які внаслідок тимчасової окупації Російською Федерацією Автономної Республіки Крим та м. Севастополь змушені були залишити рідні домівки та виїхати на материкову частину країни.

До участі в заході запрошені представники вимушених переселенців, центральних органів виконавчої влади, народні депутати України, дипломати, українські та міжнародні громадські організації, експерти, засоби масової інформації. Координує дану роботу в області громадська організація «Благодіяння», керівник – Хроленко Олександр Володимирович (телефони для довідок: 098 58 206 206, 099 439 18 36)

Положення про порядок обрання делегатів на з”їзд та визначення учасників Всеукраїнський з”їзду вимушених переселенців з Криму, взірці бланків заявок делегатів та учасників заходу додаються.

Положення про обрання делегатів на з"їзд та визначення учасників Всеукраїнського з"їзду вимушених переселенців з Криму.doc

Бланк заявки делегата та згода на делегування.doc