back

Вітання зі сторічним ювілеєм в День Перемоги

12 травня 2014

День Перемоги став подвійним святом для жительки села Клубівка Глафіри Луківни Московченко, якій цього дня виповнилося 100 років. Ювілярку привітав народний депутат України Михайло Чечетов, який вручив їй пам’ятний подарунок та подяку. Вона отримала вітальну адресу за підписом голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка, подарунок та квіти.

До привітань долучилися і депутат обласної ради Іван Чаус, заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Ігор Гоголь, клубівський сільський голова Світлана Губар, голова місцевої ветеранської організації Степан Бобир, родичі та односельці.

В роки Великої Вітчизняної війни село Клубівка разом з 508 жителями було спалене фашистами, серед них і члени родини Глафіри Луківни. В День Перемоги жителі села та почесні гості взяли участь в мітинзі та покладанні квітів до меморіалу жертвам Клубівської трагедії, вшануванні ветеранів війни.

Цього дня в усіх територіальних громадах району пройшли мітинги-реквієми, концертно-розважальні програми, народні гуляння. Перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Мохнач взяв участь в святкових заходах з нагоди 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 роках в селищі Радуль/ Він відвідав двох ветеранів війни, привітавши їх зі святом.

Заступник голови районної державної адміністрації Ірина Труба разом з народним депутатом України Владиславом Атрошенком стали учасниками урочистої ходи та мітингу біля братської могили, панахиди по загиблим у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, святкового концерту в селищі Любеч.

Народний депутат України Михайло Чечетов разом з заступником голови районної державної адміністрації Андрієм Булдою взяв участь в покладанні квітів до братської могили загиблим воїнам в селищі Добрянка. Він відвідав двох ветеранів Великої Вітчизняної війни, що проживають в селищі та вручив їм подарунки і подяки.

Заступник голови районної ради Юрій Лемешко взяв участь в мітингу в смт Замглай, який відбувся біля Будинку культури.


Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації