back

Із 69-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років

08 травня 2014

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!

Шановні жителі Ріпкинщини!

Невпинно минає час. І ось вже виповнюється 69 років, як відгриміли останні постріли Великої Вітчизняної війни, але пам’ять про безсмертний подвиг наших батьків, дідів та прадідів залишається нетлінною, а вдячність – безмежною.

День Перемоги – особлива подія, одночасно і святкова і трагічна, враховуючи ту величезну ціну, яку заплатив наш народ за Велику Перемогу. Вона вимірюється мільйонами життів українських доньок і синів. У кожній родині війна лишила незагойні рани від втрати рідних та близьких.

І скільки б часу не минуло, на очах тих, кого зачепили жахи Великої Вітчизняної, не перестають з’являтися сльози скорботи, а серце мимоволі стискається в невимовній тузі за тими, кого забрала безжалісна війна.

Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни палку любов до Батьківщини і нестримне бажання перемогти.

Глибока шана і низький уклін вам, дорогі наші ветерани, за вашу мужність і звитягу, терпіння і героїзм, з якими ви йшли тернистим шляхом до Перемоги заради безхмарного і мирного життя майбутніх поколінь.

9 травня ми з вдячністю згадуємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, уславлюємо тих, хто підняв країну з руїн у повоєнні роки.

Щиро бажаємо всім міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, миру та злагоди.

Зі святом вас, із Днем Перемоги!


Голова районної ради

В.П.Бугай


Перший заступник голови

районної державної адміністрації

С.В.Мохнач


Голова районної ради

організації ветеранів України

І.М.Вольська-Баскевич