back

Підсумки проведення в районі Всеукраїнського місячника Червоного Хреста України "Місія доброчинності"

30 квітня 2014

У Всеукраїнському місячнику Червоного Хреста України, який проходив в районі протягом квітня під гаслом «Місія доброчинності, взяли участь трудові колективи підприємств, організацій, установ, представники релігійної громади Свято-Миколаївського храму смт Ріпки та громадськість селища. Було зібрано значну кількість одягу, взуття, іграшок, продуктів харчування та благодійних внесків. Всю зібрану допомогу розподілено між родинами та окремими особами, які опинились в скрутних життєвих обставинах та переселенцям з Криму.

Районна організація Товариства Червоного Хреста від імені родин, які отримали допомогу висловлює подяку за підтримку місячника всім, хто не залишився осторонь: Стебі Л.В. та особовому складу Ріпкинського РВ УМВС, Юхименку А.В. та працівникам Ріпкинського районного відділу лабораторних досліджень, Благочинному Ріпкинського району УПЦ Московського патріархату, настоятелю Свято-Миколаївського храму смт Ріпки о.Іоанну (Голоботовському ) та прихожанам, Семендяй В.І. та працівникам КЗ «Центру первинної медико-санітарної допомоги», Моспанку П.П. та працівникам КЗ «Ріпкинської ЦРЛ», Атрощенку І.В. та працівникам відділу культури і туризму райдержадміністрації, працівникам відділу освіти райдержадміністрації, волонтеру Шабовті О.І. З кожним днем небайдужих людей стає все більше та більше, що вселяє надію в серця зневірених в долю людей.

Слова особливої вдячності хочеться висловити працівникам управління соціального захисту населення райдержадміністрації, які на зібрані кошти закупили матеріал та пошили постільну білизну, пізніше її було передано в стаціонарне відділення Ріпкинського районного територіального центру.

Сподіваємось, що жителі нашого району і надалі будуть підтримувати та допомагати тим верствам населення, які опинилися в найбільш скрутному становищі. Бо тільки любов, співчуття та толерантність до оточуючих нас людей робить нас милосерднішими та добрішими.


Ірина Башева, голова районної організації Товариства Червоного Хреста.