back

Всеукраїнський центр професійної реабілітації інвалідів

29 квітня 2014

Всеукраїнський центр професійної реабілітації інвалідів – державна соціальна установа Міністерства соціальної політики України – здійснює професійну реабілітацію інвалідів 1-3 груп працездатного віку, які за висновком МСЕК потребують професійної реабілітації.

У просторих навчальних кабінетах та добре обладнаних виробничих майстернях можна пройти професійну підготовку за такими робітничими професіями: «Оператор комп’ютерного набору», «Секретар керівника», «Перукар», «Слюсар з ремонту автомобілів», «Бджоляр», «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», «Взуттьовик з ремонту взуття», «Швачка», «Вишивальниця», «Манікюрник».

По закінченню курсу навчання випускники складають державні іспити та отримують свідоцтво державного зразка про набуття робітничої професії.

Центр обладнано за принципами безбар’єрності та всюдидоступності. Комфортабельні 1-2-місні кімнати, побутові приміщення обладнані для зручного проживання інвалідів, у тому числі візочників.

Професійне навчання, заходи з соціальної, фізичної реабілітації та медичне спостереження, проживання та харчування слухачів у Центрі забезпечується за рахунок коштів Державного бюджету.

Документи вступників приймаються Приймальною комісією Центру постійно протягом року. Зарахування до Центру здійснюється за результатами попереднього розгляду пакетів документів та професійного відбору в Центрі.

Бажаючим пройти курс професійної реабілітації в Центрі слід звернутися за направленням до управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації (вул. Святомиколаївська 114, кабінет № 112, телефон 2-16-25).

Додаткову інформацію та інформацію щодо термінів набору навчальних груп можна отримати від Приймальної комісії Центру за адресою: Всеукраїнський центр професійної реабілітації інвалідів, 07352, с. Лютіж, Вишгородський район, Київська область, або за телефоном (04596) 40-010.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації І.Л. Гоголь