back

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації спільно з Президією районної ради

25 квітня 2014

25 квітня відбулося розширене засідання Колегії районної державної адміністрації (спільно з Президією районної ради) з порядком денним:
1. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за І квартал 2014 року та основні завдання на ІІ квартал;
2. Звіт Новояриловицького сільського голови по виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчими комітетами сільських, селищних рад;

Підводячи підсумки обговорення голова райдержадміністрації Володимир Герасенко наголосив на тому, що всі зауваження та конструктивні пропозиції будуть узагальнені та враховані при прийнятті відповідних розпоряджень.

Цього ж дня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів нараду з сільськими та селищними головами, на якій було розглянуто питання про проведення сесій сільських та селищних рад, де розглядатимуться зміни до бюджетів рад, про організацію статистичного обстеження в сільських населених пунктах, про забезпечення виборчих дільниць засобами телефонного зв’язку, про облаштування на території сільських та селищних рад наявних худобомогильників, про діяльність торгівельних закладів з продажу спиртних напоїв.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю райдержадміністрації