back

Нарада з сільськими та селищними головами

17 квітня 2014

16 квітня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко за участі керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Павленко провів нараду з сільськими та селищними головами, де було розглянуто питання про стан підготовки виборчих дільниць до проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року.

Керівник апарату райдержадміністрації в своєму виступі надала інформацію щодо територіального виборчого округу № 209, до складу якого входять Ріпкинський, Чернігівський, Щорський та Городнянський райони, також ознайомила присутніх зі складом та місцем розташування окружної виборчої комісії з виборів Президента України даного виборчого округу. Особливу увагу звернула на матеріальне забезпечення виборчих дільниць, благоустрій біля територій, де вони розташовані.

На нараді було обговорено і ряд організаційних питань, пов’язаних з підготовкою до проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року.

Підводячи підсумки наради голова райдержадміністрації Володимир Герасенко зазначив, що згідно його доручення щодо підготовки до святкування Дня Перемоги, в усіх сільських та селищних радах найближчим часом необхідно завершити роботи з упорядкування пам’ятників, братських могил, стел, обелісків, та вжити всіх необхідних заходів щодо проведення на належному рівні цього свята.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації