back

Запрошення до участі у конкурсі!

19 березня 2010

1.Громадська організація «Ріпки-Промінь» та Програма розвитку ООН (Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»), цією об’явою запрошують продавців надати запечатані цінові пропозиції для проведення закупівлі ліхтарів вуличного освітлення у межах Мікропроекту «Реконструкція вуличного освітлення в смт Ріпки».
Ліхтарі вуличного освітлення мають відповідати наступним вимогам:
Вид: ЖКУ (консольний для вуличного освітлення з натрієвою лампою високого тиску)
Кількість: 130 штук
Технічна характеристика:
- гарантійний строк експлуатації пускорегулюючого обладнання не менше 18 місяців;
- скло ударовитривале або стіролакрилунітреалове;
- оснащений натрієвою лампою високого тиску потужністю 100 Вт, напругою 220-240 Вт з цоколем Е 40, виробник фірми «OSRAM», з гарантійним строком експлуатації не менше року;
- металеві частини корпусу, що піддаються корозії, повинні бути покриті порошковими фарбами.
Загальна ціна одного комплекту повинна включати вартість доставки ліхтарів до смт Ріпки.
2. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за адресою: вул. Шевченко, 116 а, смт Ріпки, Ріпкинський район, Чернігівська область. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вище наведеною адресою не пізніше 12.00. години 06 квітня 2010 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну, не приймається і повертається учасникам тендеру нерозкритими.
3. Зацікавлені продавці можуть отримати додаткову інформацію за телефоном 0667737101.