back

Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»

17 березня 2010

Увага державним службовцям!
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у березні стартував І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який віднесено до видів підвищення кваліфікації державних службовців. Проведення Конкурсу здійснюється в три етапи, переможці будуть визначені у двох номінаціях – «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».
Мета проведення конкурсу – зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.
До участі у Конкурсі запрошуються державні спеціалісти II-VII категорій, які мають стаж роботи на державній службі та на момент проведення Конкурсу не мають дисциплінарних стягнень.
Детальну інформацію щодо проведення Конкурсу можна отримати на веб-сайті Головного управління державної служби України www.guds.gov.ua чи суб-сайті Управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області, за телефонами Управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області: 77-50-11.
У Ріпкинській районній державній адміністрації за телефонами: 2-18-43.
Заяви приймаються до 26 березня 2010 року.
До заяви для участі в конкурсі додаються такі документи: 1) копія форми П-2 ДС претендента;
2) подання керівника структурного підрозділу щодо підвищення кваліфікації державного службовця у рамках Конкурсу;
3) біографічна довідка, підписана кадровою службою;
4) інші матеріали (за бажанням претендента – публікації в ЗМІ, листи з оцінкою діяльності претендента тощо).