back

Розширена нарада з розв"язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району

08 квітня 2014

8 квітня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко за участі голови районної ради Віктора Бугая провів розширену нараду з заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів районної державної адміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району.

Про надходження за І квартал 2014 року та здійснення контролю за дотриманням податкового та трудового законодавства проінформував начальник державної податкової інспекції в Ріпкинському районі ГУ Міндоходів у Чернігівській області Сергій Максименко.

Про надзвичайні ситуації, які виникли в районі протягом І кварталу 2014 року йшла мова у виступі начальника РВ УДМНС України в області Ігоря Афанас’єва.

Темою виступу районного військового комісара Юрія Бойко було питання проведення часткової мобілізації в районі.

Голова районної організації Товариства Червоного Хреста Ірина Башева розповіла про проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста України в районі.

У своєму виступі ріпкинський селищний голова Сергій Гарус ознайомив учасників наради з планом проведення «Дня довкілля» в райцентрі в рамках щорічної Всеукраїнської акції благоустрою «За чисте довкілля»

Голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко підвів підсумки наради, акцентувавши увагу на впорядкуванні кладовищ та прилеглих до них територій, а також територій, які розташовані біля підприємств, що не функціонують.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації