back

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації

27 березня 2014

25 березня 2014 року голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів розширене засідання Колегії районної державної адміністрації з порядком денним:

1. Про роботу Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

2. Про хід виконання Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року.

3. Про виконання районної Програми збереження архівних фондів на 2009-2013 роки.

4. Звіт Ріпкинського селищного голови по виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчими комітетами сільських, селищних рад.

5. Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, Указами Президента України та роботи із зверненнями громадян.

Голова райдержадміністрації зазначив, що необхідно продовжити практику проведення «мережних» зустрічей представників Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виконкомів сільських та селищних рад та установ з метою підвищення їх виховного потенціалу щодо впровадження сімейних форм виховання.

Він наголосив щодо необхідності активізувати роботу районного Центру дитячої та юнацької творчості щодо впровадження інноваційних форм і методів навчання з урахуванням передового педагогічного досвіду, сприяння участі учнівської молоді у масових заходах.

Голова райдержадміністрації загострив увагу присутніх на забезпеченні належних умов упорядкування та зберігання документів з особового складу ліквідованих підприємств та установ, зазначив про необхідність вжиття дієвих заходів щодо належного функціонування системи електронного документообігу.

Підвівши підсумки, Володимир Герасенко звернув увагу на проблеми громадян, що потребують соціального захисту та підтримки, оперативне реагування на нагальні потреби жителів району.

Голова райдержадміністрації подякував сільським та селищним головам, керівникам підприємств та установ, всім небайдужим громадянам за витримку, порозуміння щодо політичної ситуації в районі та в країні, висловив сподівання на розв’язання всіх загострених питань та покращення ситуації.

Цього ж дня відбулася семінар-нарада з сільськими та селищними головами з підготовки та проведення в районі Дня довкілля та питань, пов’язаних з підготовкою та проведенням виборів Президента України.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації