back

Засідання секретаріату Громадської колегії при голові райдержадміністрації

01 лютого 2010

25 січня 2010 року відбулося засідання секретаріату Громадської колегії при голові райдержадміністрації, на якому розглядалося питання підготовки та проведення чергового засідання Громадської колегії. Його заплановано провести 26 лютого, де розглядатимуться наступні питання:
- Про план роботи Громадської колегії при голові райдержадміністрації на 2010 рік.
- Про постанову Кабінету Міністрів України від 26.11.2009 року № 1302 “Про додаткові заходи щодо забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”.
- Обговорення та узагальнення пропозицій членів Громадської колегії щодо шляхів вирішення актуальних проблем соціально-економічного та суспільно-політичного розвитку району.
На засіданні також мова йшла про можливість оновлення складу Громадської колегії та про роль у ній представників районної Ради старшокласників. Членам Громадської колегії пропонується подати до 20 лютого 2010 року у відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськими організаціями і засобами масової інформації апарату райдержадміністрації пропозиції до плану роботи Громадської колегії на 2010 рік. Проводив засідання секретаріату співголова Громадської колегії, заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних і політико-правових питань О.Родинченко.