back

Вітання дітям Ріпкинщини до Дня Святого Миколая

20 грудня 2013

В рамках Всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини», ініційованої Президентом України Віктором Януковичем, 19 грудня перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, депутати обласної ради Іван Чаус та Іван Горохівський, голова райдержадміністрації Володимир Герасенко та голова районної ради Віктор Бугай привітали дітей Ріпкинщини з Днем Святого Миколая.

Керівники відвідали Центр дитячої та юнацької творчості району, Замглайський дитячий будинок-інтернат, де подарували дітям солодощі та подарунки. Вихованці студії "Малятко" Центру та будинку-інтернату підготували для почесних гостей святкові концерти.

Звертаючись до вихованців закладів, Іван Коробка з нагоди свята побажав усім дітлахам і їх батькам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, затишку і родинного тепла, щоб Святий Миколай кожного оберігав від усіляких проблем і негараздів.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко привітав учасників заходів зі святом, підкресливши, що влада постійно працює над тим, щоб всіляко підтримати дітей соціально-незахищених категорій, посилити увагу українського суспільства до долі дітей, сприяти утвердженню ідеалів добра і справедливості.

Цього ж дня у селі Новоукраїнське Іван Коробка разом із керівниками району Володимиром Герасенком та Віктором Бугаєм відвідав багатодітну сім’ю Євгена та Вікторії Собецьких, які виховують чотирьох дітей. Гості подарували дітям солодощі.