back

Святкування Дня Конституції України та Дня молоді в районі

01 липня 2013

28 червня на стадіоні смт Ріпки відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня Конституції України та Дня молоді за участі голови райдержадміністрації Володимира Герасенка та народного депутата України Михайла Чечетова, які привітали учасників свята та вручили нагороди переможцям ХХ обласних сільських спортивних ігор Чернігівщини з футболу - Ріпкинській футбольній команді «Штурм». З вітальним словом до учасників заходу звернулась голова громадської ради при райдержадміністрації Людмила Давиденко.

Михайло Чечетов також вручив обладнання та грошову допомогу для дитячого відділення Ріпкинської Центральної районної лікарні. Потім керівництво району та народний депутат України відвідали ветеранів медичної галузі району в смт Ріпки та в селі Малий Листвен. На стадіоні відбулася концертна програма, показові виступи спортсменів району та м.Чернігова, футбольний матч та розважальна програма "Нумо, хлопці!".

29 червня на Голубих озерах в рамках святкування Дня молоді відбувся конкурс "Міс Голубі озера - 2013" за участю представниць модельних агенцій України, святкова дискотека, лазер-шоу.

30 червня біля районного будинку культури відбувся виступ вокально-інструментального ансамблю та солістів, народні гуляння.