back

Сеньківка збирає друзів та гостей

26 червня 2013

З 26 по 29 червня поблизу с. Сеньківка Городнянського району Чернігівської області біля Монументу Дружби проходитиме Міжнародний молодіжний фестиваль «Дружба-2013». Цей масштабний щорічний захід приурочується до Дня молоді та вносить вагомий вклад у розвиток прикордонного співробітництва України, Республіки Білорусь, Російської Федерації в рамках співтовариства «Єврорегіон Дніпро». Цього року приймати фестиваль буде Україна і присвячується він 1025-річчю Хрещення Київської Русі.

Традиційно у цьому заході беруть участь понад 40000 учасників – делегації молоді та представників органів виконавчої влади, ділових кіл з Чернігівської, Брянської, Орловської, Гомельської, Могильовської областей, представники дипломатичного корпусу сусідніх держав.

Як і завжди, молодіжний фестиваль розпочнеться з міжнародного молодіжного табору, який відкриється 26 червня о 17 годині.

Програма Міжнародного молодіжного табору «Дружба-2013».

29 червня біля Монументу Дружби з нагоди Дня Молоді, за участю Членів Уряду України, народних депутатів України, духовенства, керівництва області, громадськості відбудуться урочисті заходи. Розпочнуться вони літургією о 9.00 годині.

Офіційне відкриття свята — об 11:00 год. Учасникам та гостям заходу буде представлено театральне дійство на озері, виступи творчих колективів України, спільну концертну програму художніх колективів України, Білорусі та Росії.

Більш детальну інформацією про Міжнародний молодіжний фестиваль «Дружба-2013» можна отримати за телефонами: (0462) 67-53-72, (04622) 4-11-07.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю облдержадміністрації