back

Урочисті заходи до Дня державної служби України

25 червня 2013

21 червня в залі засідань райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби, на яких з вітаннями виступили голова райдержадміністрації Володимир Герасенко, голова районної ради Віктор Бугай, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко та голова Ріпкинської районної організації профспілки працівників державних установ України Олександр Солохненко.

У своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Володимир Герасенко підкреслив,що в Ріпкинському районі працює багато державних службовців, які є взірцем високого професіоналізму, службової і людської порядності, чесності та моральності, які з повною віддачею працюють на користь соціально-економічного та культурного розвитку Ріпкинщини. Завдяки їм реалізуються соціальні ініціативи Президента України, забезпечується результативна і стабільна робота органів державної влади.

Група державних службовців була нагороджена почесними грамотами обласної та районної державних адміністрацій, подяками голови облдержадміністрації.