back

Розвиток спорту, підтримка здорового способу життя та будівництво спортивної інфраструктури є одним із пріоритетів державної політики України

25 червня 2013

За останні роки в районі вироблена стабільна система спортивно-масових заходів. Щорічно проводяться у закладах освіти спортивні свята до Дня фізичної культури і спорту, Дня Збройних сил України, закінченню навчального року. Регулярно проводяться районні спортивні змагання з шахів, шашок, настільного тенісу, футболу, волейболу, юнацького багатоборства «Звитяга», районний фестиваль «Нащадки козацької слави» спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя» тощо.

Розвитку масовості сприяє і наявність у закладах освіти спортивних секцій, гуртків. Активно долучаються до розвитку фізичної культури та спорту серед дітей та молоді дитячо – юнацька спортивна школа.На сьогоднішній день в Ріпкинській районній дитячо – юнацькій спортивній школі «Колос» займається 218 учнів. Працюють відділення з футболу, легкої атлетики, волейболу, настільного тенісу та боротьби дзюдо.Філіали школи працюють в селищах Ріпки, Любеч, Замглай, Добрянка та в селі Новоукраїнське.За 2012/2013 навчальний рік учні спортивної школи приймали участь в 35-ти спортивно – масових заходах району та області.