back

Пленарне засідання 16-ї сесії районної ради шостого скликання

21 червня 2013

21 червня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко, заступники голови та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб взяли участь в пленарному засіданні шістнадцятої сесії районної ради шостого скликання, на якому було розглянуто наступні питання:
1. Про звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2013 року.
2. Про програму зайнятості населення Ріпкинського району на період до 2017 року.
3. Про затвердження Програми по наданню матеріальної допомоги громадянам району, відзначення громадян Почесною грамотою районної ради, заохочення за заслуги перед Ріпкинським районом, здійснення представницьких та інших видатків.
4. Про затвердження Програми по використанню коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва на період до 2015 року.
5. Про затвердження об’єктів та визначення видів громадських робіт.
6. Про затвердження передавального акту Добрянської районної лікарні №2.
7. Про припинення діяльності юридичної особи Любецька районна лікарня №1 шляхом приєднання до комунального закладу «Ріпкинська центральна районна лікарня».
8. Про внесення змін до статуту комунального закладу «Ріпкинська центральна районна лікарня» Ріпкинської районної ради.
9. Про створення юридичної особи комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Ріпкинського району Чернігівської області» Ріпкинської районної ради та затвердження його статуту.
10. Про затвердження Програми місцевих стимулів для медичних працівників первинної ланки Ріпкинського району на 2013-2014 роки.
11. Про призначення головного лікаря комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Ріпкинського району Чернігівської області» Ріпкинської районної ради з моменту реєстрації установи.
12. Про зміни до регламенту роботи районної ради. З 64 депутатів районної ради на засіданні були присутні 43.