back

Нарада в райдержадміністрації

11 червня 2013

11 червня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко за участі голови районної ради Віктора Бугая провів нараду із заступниками, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району.

На нараді розглянуто наступні питання:
1. Про створення Комунального закладу Ріпкинської районної ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги Ріпкинського району Чернігівської області» на базі Ріпкинської ЦРЛ.
2. Про підготовку об’єктів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.
3. Про порядок підключення замовників до газових мереж.
4. Про порядок підключення замовників до електричних мереж.
5. Про виконання розпорядження голови райдержадміністрації «Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2013 року».
Голова райдержадміністрації підвів підсумки наради і дав доручення щодо розробки районного плану проведення ремонтів в бюджетних закладах та забезпечення їх паливом, створення районної комісії з метою обстеження водойм та публікації в районній газеті «Життя Полісся» результатів проведених перевірок. Він також наголосив на необхідності