back

Президент України: «Україні необхідний єдиний медичний простір»

10 червня 2013

Розпочата в Україні медична реформа спрямована на побудову єдиного медичного простору, у якому б, як у єдиному ланцюгу, злагоджено працювали всі рівні медичної допомоги. За словами Глави держави, всі учасники медичної реформи, яка розпочата в державі, добре розуміють, що необхідно побудувати єдиний медичний простір, починаючи з перинатальних центрів і закінчуючи лікарнями 2-4 рівня та спеціалізованими медичними центрами. «Налагодження роботи цього ланцюга, яким є єдиний медичний простір, — це наша з вами мета. Це головне», — сказав Віктор Янукович. Він зазначив, що на реалізацію цих завдань потрібно не шкодувати ні коштів, ні організаційних зусиль.

Президент також окремо підкреслив, що українська медицина проходить непростий шлях реформування. «Ми будемо йти цим шляхом, але будемо йти разом з вами і разом з людьми», — зазначив В.Янукович.

З виступу Президента України В. Януковича під час відвідання «Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України» 4 квітня 2013 року).
Джерело: офіційний сайт Президента України, http://www.president.gov.ua