back

Оздоровлення дітей шкільного віку

04 червня 2013

Чернігівська міжрайонна виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності продовжує приймати заявки на оздоровлення дітей шкільного віку з частковою доплатою Фонду.
Дирекцією формуються групи до заміських дитячих таборів «Сонячний промінь», який розташований на березі Чорного моря м. Очаків та «Трембіта», який розташований в Карпатах. Заїзди до цих таборів з 29 червня; 11липня; 23липня.
Бажаючим відпочити та оздоровитись неподалік від дому пропонуємо дитячі заклади, які вже багато років користуються популярністю серед дітей завдяки хорошому відпочинку, а саме: «Сузір»я» (Коропський район, с.Вишеньки); “Деснянка” (Куликівський район, с. С. Дівиця); “Електронік” (с.Снов”янка); “Остреч” (м.Мена).

Наголошуємо, що вартість путівки в дитячий заклад «Сузір»я» інвестується за рахунок коштів Державного бюджету, тому батьківська доплата за 21 день становить 300 грн. Заїзди до цього табору 28 травня; 19 червня; 11 липня; 02 серпня. Термін перебування дитини в таборі повинен становити не менше 21 день, при цьому часткова доплата Фонду становить 882 грн .

Нагадуємо, право на оздоровлення своїх дітей, за рахунок часткового фінансування з коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності мають батьки, які працюють на підприємствах, установах та організаціях, а також особи, які відповідно до закону отримують допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку і є застрахованими. У разі виявлення бажання оздоровити свою дитину, таким особам потрібно звернутись за місцем роботи з послідуючим поданням заявки до дирекції.

З питань оздоровлення дітей звертатись до спеціаліста в Ріпкинському районі за телефоном 2-12-26 або в Чернігівську міжрайонну виконавчу дирекцію за телефонами: 671-089, 3-27-79.

Разом з цим, повідомляємо що в четвертому кварталі 2013 року передбачається необмежена кількість путівок санаторно- курортного лікування за різними профілями, для цього необхідно завчасно подати заявку і спланувати відпустку.