back

Збори громадян за місцем проживання в селах Нові Яриловичі, Ловинь, Пилипча та Пушкарі

25 березня 2013

22 березня народний депутат України Владислав Атрошенко разом із депутатом обласної ради Іваном Чаусом та заступником голови райдержадміністрації Андрієм Булдою взяли участь у загальних зборах громадян села Нові Яриловичі. Владислав Атрошенко подарував Новояриловицькій ЗОШ І-ІІІ ст. мультимедіапроектор та інше обладнання, Іван Чаус - футбольні мячі. Жителі села висловили стурбованість перебоями із забезпечення скрапленим газом, потребою в заміні аварійних ліній електропередач. Окремі громадяни зверталися до народного депутата України та депутата обласної ради з особистих питань.
Цього дня керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко взяла участь в загальних зборах громадян за місцем проживання в селі Ловинь. Проблемним питанням залишається незадовільне автобусне сполучення, що забезпечує Ріпкинське ПАТ «АТП-17444», неякісний телефонний зв’язок.
В селах Пилипча та Пушкарі відбулися загальні збори громадян за місцем проживання (сходи), на яких жителі піднімали проблеми очищення доріг від снігу, безперебійного постачання скрапленого газу, видалення аварійних дерев в населених пунктах.