back

Участь керівництва райдержадміністрації в роботі сесії районної ради

21 березня 2013

21 березня в.о. голови райдержадміністрації Сергій Мохнач, заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб взяли участь в пленарному засіданні 15-ї сесії районної ради шостого скликання.
На сесії розглянуті наступні питання:
1.Звіт про виконання районного бюджету за 2012 рік.
2. Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2012 року «Про районний бюджет на 2013 рік».
3. Про затвердження районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів, що проживають в районі, на 2013-2015 роки.
4.Про затвердження районної Програми щодо надання пільг на проїзд хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проходять програмний гемодіаліз.
5. Про встановлення розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2013 рік.
6. Про програму будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах району на 2013 рік.
7. Про продовження терміну дії проекту районного планування Ріпкинського району Чернігівської області.
8. Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Ріпкинського району в новій редакції.
9. Про затвердження кошторису використання коштів, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва в 2013 році.
10. Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2012 року «Про безоплатну передачу до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Ріпкинського району».
11. Про безоплатне прийняття майна з комунальної власності Павлівської сільської ради до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Ріпкинського району.
12. Про припинення діяльності юридичної особи Ріпкинське районне радіомовлення.
13. Про звільнення редактора районного радіомовлення Мальковець С.В.
14. Про розгляд рекомендації постійної комісії районної ради з питань сім’ї та молоді.
рада також підтримала звернення депутатів районної ради від КПУ до Верховної Ради України про розгляд негативних наслідків пенсійної реформи в Україні та можливих негативних результатів прийняття нового Трудового кодексу, про збільшення для населення тягара розрахунків за комунальні послуги.