back

Нарада з питань економічного та соціального розвитку району

12 березня 2013

12 березня відбулася нарада з заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації по питанню виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району.
В.о. голови райдержадміністрації Сергій Мохнач ознайомив присутніх із змінами в структурі райдержадміністрації (створення окремих відділів: відділу житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури і відділу містобудування та архітектури), окреслив пріоритети їхньої діяльності. Керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко доповіла про невідкладні заходи щодо безпечного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків, наголосивши на персональній відповідальності виконавців. Про забезпечення населення району скрапленим газом проінформував начальник Ріпкинського РГГ ПАТ «Чернігівгаз» Анатолій Пузік. Виступ ріпкинського селищного голови Сергія Гаруса стосувався благоустрою райцентру. Із заходами з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі ознайомила учасників наради начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Зінаїда Пінчук.
Підводячи підсумки наради, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Мохнач підкреслив необхідність посилення контролю за виконанням протокольних доручень та рішень постійних комісій, створених при райдержадміністрації. Він запросив всіх взяти участь в районних заходах, приурочених 70-річчю Клубівської трагедії та трагедії сіл району, спалених фашистськими окупантами в 1943 році.