back

Жіноча волейбольна команда Ріпкинської ДЮСШ "Колос" отримала ігрову форму та м'ячі

21 січня 2021

Ріпкинська районна державна адміністрація постійно опікується розвитком спорту на Ріпкинщині, підтримує проведення змагань серед дітей та молоді, заохочуються юні спортсмени та ветерани. Вони ж, у свою чергу, демонструють високі результати.

 

Днями для спортсменів Ріпкинської дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» придбали 12 комплектів волейбольної жіночої форми та 7 волейбольних м'ячів.

 

Все це закуплено за кошти районного бюджету в рамках Районної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки.

 

Кожна юна спортсменка команди отримала комплект нового ігрового спортивного одягу, в якому тепер зможе підкорювати нові волейбольні вершини.

 

- Переконана, що ці подарунки стануть для наших спортсменів стимулом до нових перемог, а яскрава волейбольна форма неодмінно принесе удачу. Впевнена, що новостворена громада й надалі всіляко підтримуватиме активну спортивну молодь та ветеранів спорту. Тож бажаю, щоб волейбольна команда у турнірах показувала відмінні результати, - прокоментувала голова Ріпкинської райдержадміністрації Людмила Позняк.

 

\

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації