back

Подарунки для багатодітних родин, де виховується 4 і більше дітей

24 грудня 2020

Напередодні Нового року голова районної державної адміністрації Людмила Позняк та головний спеціаліст відділу культури, сімʹї, молоді та спорту РДА Антоніна Мохнач привітали з прийдешніми святами багатодітні сім’ї, де виховується 4 і більше дітей, а також дітей внутрішньо переміщених осіб, та вручили дітлахам солодощі. 

 

– Кожна родина по-своєму унікальна, багатодітні – особливі, але у кожній такій родині панує тепло, це те, до чого ми всі повинні прагнути. Тому держава повинна допомагати таким сім’ям, – зазначила Людмила Позняк, вручаючи подарунки, подякувала матерям за їх щоденну турботу та побажала всім гарного святкового настрою, міцного здоров’я, миру та добробуту.

 

Подарунки, придбані в рамках реалізації  Комплексної районної програми підтримки сім’ї, забезпечення ґендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року, отримали діти родини Вовк із Глинянки,  Тихоновських з Вербичів, Ніколаєнків та Сусло із Замглаю, Бикових та Хохлових з Вишневого, Крупіних з Великих Осняків, Булашів та Євтушенків із Сибережі та Гойсів із села Трудове. 

 

З метою покращення соціально-побутових умов багатодітних сімей, де виховується 5 і більше дітей, у рамках реалізації обласної Комплексної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року багатодітна родина Сусло із Замглаю отримала планшет, а багатодітна сім’я Вовк – набір каструль.

 

 
Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації