back

Анна Коваленко закликала новообраних депутатів обласної ради пам'ятати про інтереси виборців

23 грудня 2020

Відсутність кворуму унеможливила проведення запланованого на сьогодні засідання другої позачергової сесії Чернігівської обласної ради восьмого скликання. З 64 народних обранців у залі зареєструвався лише 31.

Голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко висловила своє ставлення до ситуації, пояснивши, що через відсутність порозуміння між депутатами не були прийняті важливі для всієї області рішення.

-    Перші сесії обласної ради вкрай важливі, тому що на них закладається фундамент роботи на рік. Тому усім депутатам слід проявити дисципліну та пам’ятати про інтереси своїх виборців, приступити до роботи, - наголосила  Анна Коваленко.

Голова Чернігівської облдержадміністрації звернулася до голови Чернігівської обласної ради Олени Дмитренко з проханням налагодити комунікацію з усіма фракціями та найближчим часом зібрати робочу сесію облради для прийняття програм та бюджету області.

-  Нагадую, що я, як голова ОДА, разом з керівниками структурних підрозділів працюємо у режимі максимального сприяння вашій конструктивній праці. Ми завжди відкриті для спілкування з вами та зацікавленні у налагодженні взаємодії в інтересах розвитку області, - зауважила Анна Коваленко і побажала присутнім взаємоповаги та ефективної співпраці.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації