back

У Ріпкинській гімназії встановили нові енергозберігаючі вікна та двері

16 грудня 2020

Нещодавно в Ріпкинській гімназії імені Софії Русової придбали та встановили нові металопластикові віконні блоки та двері.

Голова Ріпкинської РДА Людмила Позняк сьогодні, 16 грудня, особисто проінспектувала виконані роботи. 

Все це стало можливим завдяки Кушику Андрію Стефановичу, директору ТОВ "Папернянський кар’єр скляних пісків", який відгукнувся на прохання голови РДА Людмили Позняк про допомогу та надав благодійні кошти для закладу.

В рамках спонсорської допомоги від ТОВ «Папернянський кар’єр скляних пісків» в Ріпкинській гімназії було замінено 26 старих віконних блоків та двоє дверей. Загальна сума допомоги склала майже 183 тисячі гривень.

Вчителі, батькі та діти щиро вдячні благодійнику за тепло, світло та затишок у закладі, за підтримку й турботу про дітей та вагомий внесок у розвиток освіти Ріпкинщини.

Шановний Андрію Стефановичу, зичимо Вам невичерпного оптимізму, благополуччя, здійснення найкращих життєвих мрій та планів!

 
Голова РДА Людмила Позняк оглянула класні кімнати: музичний, хореографічний, клас першачків тощо.
З районного бюджету Ріпкинській гімназії імені Софії Русової виділено кошти на придбання меблів для початкового класу, електричної пательні, електроінструмента, дитячих музичних інструментів, мультимедійного комплексу.
Все це приладдя вже активно використовується в навчальному закладі. 
 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарата районної державної адміністрації