back

Голова РДА Людмила Позняк привітала енергетиків з професійним святом

22 грудня 2020

Щороку 22 грудня в Україні святкується День енергетика. 

 

З нагоди професійного свята сьогодні голова райдержадміністрації Людмила Позняк привітала працівників Ріпкинської дільниці відокремленого підрозділу Чернігівського РЕМ АТ «Чернігівобленерго».

 

Важко переоцінити значення роботи енергетиків. Адже вас чекають в кожному селі, в кожній родині,  від вас залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування підприємств, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших, – зазначила Людмила Позняк, вітаючи енергетиків,  побажала міцного здоров’я, злагоди в родинах, добробуту, безаварійної роботи та енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань та вручила почесні відзнаки.

 

З вітальними словами звернулися голова Ріпкинської ОТГ Сергій Гарус, заступник директора відокремленого підрозділу Чернігівського РЕМ АТ «Чернігівобленерго» Олександр Якуб та старший майстер Ріпкинської дільниці відокремленого підрозділу Чернігівського РЕМ АТ «Чернігівобленерго» Ігор Хропатий.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня енергетика Почесними  грамотами  районної  державної адміністрації нагороджено:

АНІСОВЦЯ Володимира Валерійовича, майстра дільниці 1 групи Любецької дільниці з експлуатації електромереж № 5 Ріпкинської дільниці відокремленого підрозділу Чернігівського РЕМ АТ «Чернігівобленерго»;

ХРОЛА Володимира Михайловича, майстра 2 групи  експлуатації приладів обліку Ріпкинської енергозбутової дільниці відокремленого підрозділу Чернігівського РЕМ АТ «Чернігівобленерго».

 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації