back

Голова РДА Людмила Позняк перевірила хід виконання ремонтних робіт на території Ріпкинської ЦРЛ

01 грудня 2020

За рахунок коштів районного бюджету, виділених на виконання районної Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Ріпкинська центральна районна лікарня» Ріпкинської районної ради на 2020 рік з 20 листопада поточного року проводиться ремонт асфольтно-бетонного покриття території лікарні. Ремонтні роботи планують завершити на цьому тижні.

Також проводиться заміна старої огорожі на бетонний паркан та ремонт кімнати під пропарювальну із заміною вікон, дверей та внутрішніми роботами.

 

Голова Ріпкинської РДА Людмила Позняк  сьогодні, 1 грудня, особисто перевірила хід виконання цих ремонтних робіт.

 

- Територія біля центральної районної лікарні вже багато років потребувала  ремонту. Ці роботи важливі для інфраструктури лікарні, оскільки мають велике значення для створення належних умов підвозу та обслуговування пацієнтів, - зазначила Людмила Позняк.

 

Днями  у КНП "Ріпкинська центральна районна лікарня" надійшли 4 нові кисневі концентратори - апарати для тривалої кисневої терапії, що необхідні при лікуванні різних форм пневмоній. Обладнання придбали за кошти районного бюджету —  336 тисяч гривень для лікування хворих у реанімаційному та інфекційному відділеннях Ріпкинської ЦРЛ.

Всього тепер у закладі діючих 7 таких апаратів. Ці кисневі концентратори із потоком не менше як 10 літрів за хвилину мають 2 виходи для одночасного використання 2-ма пацієнтами.

 
 
Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації