back

КНП "Ріпкинська ЦРЛ" визначено як резервний заклад для прийому хворих на коронавірус

03 листопада 2020

30 жовтня відбулося позачергове засідання Чернігівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де розглянули питання виконання заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції на території області.

На засіданні комісія затвердила ліжковий фонд закладів охорони здоров’я, які внесені до переліку закладів охорони здоров'я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 та ліжковий фонд резервних закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 (див. нижче додаток 1 та 2).

Зокрема, КНП "Ріпкинська центральна районна лікарня" визначено резервним закладом для прийому хворих на коронавірус, виділено 20 ліжок для госпіталізації хворих на коронавірус, з них 10 - інфекційних та 10 - перепрофільованих.

Комісія прийняла рішення щодо встановлення додаткових обмежень у Чернігові та Варвинському районі, які віднесіні до «червоної зони» та для решти області, що залишається у «помаранчевій зоні». Новий розподіл набув чинності з 00:00 годин 2 листопада 2020 року і діятиме упродовж наступних 14 днів. Протокол №45 від 30 жовтня 2020 року засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій читайте нижче.

 


 

 


 

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації
за інформацією 
Департаменту з питань
цивільного захисту та оборонної роботи
Чернігівської ОДА