back

У Ріпках привітали працівників культури

06 листопада 2020

Сьогодні, 6 листопада, напередодні свята, в районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди професійного свята працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Привітати з професійним святом працівників культури завітала голова райдержадміністрації Людмила Позняк.

Людмила Позняк зазначила, що саме клопітка праця, щоденні старання, творче натхнення та ентузіазм працівників галузі культури переростають в успішні виступи та перемоги на конкурсах. Висловила щиру подяку усім за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, професіоналізм, добро і щедрість душі та побажала здійснення найсвітліших мрій і сподівань, гармонії і краси, незламної віри в краще майбутнє України і процвітання рідної Ріпкинщини.

Також приєдналися до привітань ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Іван Атрощенко.

Окрім щирих слів на адресу працівників культури й майстрів народної творчості, гості вручили Почесні грамоти, Подяки та квіти.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

ВЕЧІРСЬКУ Ніну Іванівну, директора Убіжицького сільського будинку культури;

ТАТАРЕНКО Ольгу Михайлівну, викладача музично-теоретичних дисциплін Ріпкинської школи мистецтв, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва та 60-річчя від дня народження.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

ПИЛИПЕНКО Людмилі Миколаївні, викладачу по класу духових інструментів Ріпкинської школи мистецтв;

ШОПІНІЙ Юлії Василівні, викладачу сольного співу Добрянської дитячої музичної школи, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в естетичне виховання дітей, розвиток і популяризацію музичного мистецтва та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва;

БЛИЗНЮК Ірині Павлівні, методисту Ріпкинського районного будинку культури, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури, активну участь у культурно-мистецькому житті району та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва;

БОРИСЕНКО Олені Михайлівні, бухгалтеру централізованої бухгалтерії відділу культури, сім’ї,  молоді та спорту районної державної адміністрації, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури району та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

 
 

 

 

 
 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації