back

Урочистості з нагоди Дня захисника України

13 жовтня 2020

У день покровительки всього роду козацького Пресвятої Покрови українці відзначають День захисника України та День українського козацтва.

Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв'язок поколінь, давню історичну традицію, прагнення вільно жити на власній землі. 

З нагоди Дня захисника України в районній державній адміністрації вручено Почесні грамоти нашим захисникам. 

За вагомий внесок у захист цілісності та суверенітету держави в зоні проведення антитерористичної операції на сході України та з нагоди Дня захисника України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

СКАБЕНКА Андрія Анатолійовича, учасника бойових дій;

ЦАРСЬКОГО Андрія Миколайовича, учасника бойових дій. 
 

 

 
Пам'ять загиблих захисників України вшанували покладанням квітів до меморіального комплексу Героям АТО і Небесної Сотні, братської могили воїнів-визволителів, обеліску Слави та пам'ятних знаків.

Керівники району, селища, представники громадськості, жителі селища хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, що полягли в боях.

Вічна пам'ять  Героям, які  у різні часи української історії захищали  рідну землю! Шана  сьогоднішнім захисникам, що відстоюють  незалежність та державний суверенітет України!!!

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації