back

Людмила Позняк відвідала ДНЗ "Колосок"

25 вересня 2020

Сьогодні, 25 вересня, Людмила Позняк з робочим візитом відвідала дитячий дошкільний навчальний заклад (ясла-сад) №2 «Колосок».

 

Очільниця району оглянула просторі ігрові, спальні кімнати де була вражена домашнім затишком, з душею створеним експозиціями та родинною атмосферою. Особисто переконалась, що в садочку забезпечено належні умови для виховання та розвитку дошкільнят.

 

-Я відвідала всі дитячі навчальні заклади району і можу сказати, що у нас гарні садочки. Хоча також існують окремі проблеми, які влада поступово вирішує. Необхідно докласти  максимум зусиль для створення комфортних умов під час перебування дітей в дошкільних закладах,  – підкреслила Людмила Позняк.

 

Голова адміністрації поспілкувалась з колективом закладу та обговорила питання, які потребують вирішення з завідувачкою закладу Оленою Кривопуск.

На даний час дитячий садок відвідує 104 дитини, функціонує 5 груп: 1 ясельна та 4 дошкільні. Працює 28 осіб персоналу.

 

27 вересня всі працівники дитячих садочків відзначають професійне свято – Всеукраїнський день дошкілля.

Напередодні професійного свята Людмила Позняк побажала освітянам міцного здоров’я, величезного терпіння і витримки до маленьких вихованців, успіхів у вихованні і формуванні майбутніх поколінь української нації. 

 

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації