back

Людмила Позняк: Мистецька освіта - запорука естетичного розвитку

24 вересня 2020

Сьогогдні, 24 вересня, до Ріпкинської школи мистецтв завітала голова районної державної адміністрації Людмила Позняк.

Керівниця поспілкувалась із колективом закладу та оглянула класні кімнати.

В  школі приділяється належна увага проведенню косметичного ремонту класних кімнат, благоустрою території, наявності належних умов для навчання та перебування дітей. 

З районного бюджету для школи мистецтв виділено кошти та придбано 2 саксофони та флейту, також  невдовзі колективи бандуристів та хореографічний поповняться новими сценічними костюмами.

По закінченню зустрічі голова запевнила, що допомагатиме і підтримуватиме колективи, якій віддаються своїй справі, демонструють свої досягнення та розвивають талановитих дітей.

За словами директора закладу, в планах замінити вікна на металопластикові, естетично оновити навчальні класи, придбати покриття на підлогу для класу хореографії.

Вихованці та колективи Ріпкинської школи мистецтв відомий далеко за межами району. Учні, під керівництвом талановитих викладачів, є неодноразовими переможцями міжнародних та обласних конкурсів, завжди радують жителів району своїми яскравими номерами. Всього у школі мистецтв навчається 169 учнів, навчальний процес забезпечують 17 викладачів.

Діти здобувають освіту за спеціалізаціями: баян, акордеон, бандура, домра, гітара, фортепіано, скрипка, духові інструменти, образотворче мистецтво та хореографія.

 
 
Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації