back

Людмила Позняк: Громада повинна дбати про комфорт для найменших жителів

24 вересня 2020

Голова Ріпкинської районної державної адміністрації Людмила Позняк та заступник голови райдержадміністрації Світлана Тризна побували в дошкільному навчальному закладі «Веселка» смт Ріпки з метою вивчення організації навчального процесу, стану справ та благоустрою закладу.

На минулій сесії районної ради, за підтримки голови Ріпкинської районної державної адміністрації Людмили Позняк, для Ріпкинської селищної ради на виконання робіт по облаштуванню протипожежної сигналізації в дошкільних навчальних закладах Ріпок депутати виділили кошти з районного бюджету. Зокрема, для ДНЗ "Веселка" виділено 186,3 тисячі гривень.

Влада повинна робити все для того, щоб маленькі жителі громади зростали в комфортних умовах. Першочергові завдання – забезпечення навчальних закладів всім необхідним задля збереження життя і здоров'я дітей. Дотримання вимог правил протипожежної безпеки у навчальних закладах є головнимим питанням. Адже  безпека наших дітей понад усе, – акцентувала Людмила Позняк.

У спілкуванні з завідуючою та вихователями дошкільного навчального закладу обговорено питання перспективи здійснення ремонтних робіт, облаштування вентиляційної системи на кухні та заходів благоустрою території закладу.

Разом з керівником закладу Оксаною Мариненко вони оглянули частину приміщень, де навчаються і відпочивають діти, та територію закладу.

Наразі у дошкільному навчальному закладі «Веселка» сформовано 5 груп, в яких навчаються 89 дошкільнят. Тут працює 29 осіб персоналу.

Відмічено результативну роботу педагогічного колективу, технічного персоналу закладу та батьківської громадськості щодо створення належних умов для дітей.

 


 

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації