back

Голова РДА Людмила Позняк зустрілася з жителями будинку №12, що по вул. Попудренка в смт Ріпки

14 вересня 2020

Голова Ріпкинської РДА Людмила Позняк сьогодні, 14 вересня, побувала на другій зустрічі з жителями будинку №12, що по вул. Попудренка в смт Ріпки щодо ремонту покрівлі цього будинку.

Участь у зустрічі взяли ріпкинський селищний голова Сергій Гарус та керівник КП "Ріпкинська ЖЕД" Людмила Крикунова.

Жителі будинку звернулися до голови райдержадміністрації Людмили Позняк з проханням допомогти замінити покрівлю будинку.

  Будинок потребує ремонтних робіт вже багато років. Але вихід ми обов'язково знайдемо. Спільно з головою Ріпкинської селищної ради Сергієм Гарусом обговоримо це питання та вишукаємо можливості, щоб закупити матеріали та розпочати ремонтні роботи, – наголосила голова РДА Людмила Позняк під час спілкування із жителями будинку. 

Читати також: Людмила Позняк: Я хочу, щоб Ріпки процвітали

За словами голови Ріпкинської селищної ради Сергія Гаруса, проєкт "Капітальний ремонт житлового будинку №12 по Попудренка, смт Ріпки Чернігівської області" внесено до Програми економічного і соціального розвитку на 2020 рік у переліку першочергових пріорітетних об'єктів, які доцільно фінансувати із залученням коштів державного, місцевих бюджетів, коштів інвесторів та благодійної допомоги. Кошторисна вартість об'єкта складає 1 мільйон 100 тисяч гривень. Проєктно-кошторисна документація, виготовлена у жовтні 2018 року, наразі потребує коригування.

 

 

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації