back

У цілодобовій готовності прийти на допомогу: в Ріпках вітали рятівників

21 вересня 2020

В Україні з 2008 року 17 вересня відзначається День рятівника. З цієї нагоди в Ріпкинському районному відділі Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області відбулися урочистості.

Із професійним святом рятівників Ріпкинщини тепло вітали голова Ріпкинської райдержадміністрації Людмила Позняк та голова районної ради Роман Шупель.

— Ви допомагаєте людям в різних надзвичайних ситуаціях, не задумуючись, ризикуєте власним життям задля порятунку інших. Низький вам за це уклін. Впевнена, що ви і надалі будете достойно виконувати поставлені завдання. Нехай вдячність за врятовані життя і безкорисливу допомогу стануть невичерпним джерелом сил для служби громаді Ріпкинщини та народу України, а в серцях нехай палає вогонь надії, любові та миру,— звернулася до присутніх Людмила Позняк,  побажала рятівникам міцного здоров’я, сімейного затишку, оберегу покровительки рятівників «Неопалимої Купини» під час небезпечної служби та вручила відзнаки райдержадміністрації.

По завершенню урочистих привітань, посадовці оглянули приміщення відділу, техніку та спорядження, яке ріпкинські рятівники використовують під час надзвичайних ситуацій.

За вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей,  високий професіоналізм та  з нагоди Дня рятівника України Почесними  грамотами  районної  державної адміністрації нагороджено:

МОЗГОВОГО Руслана Анатолійовича, провідного фахівця Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області;

ДИМУ Андрія Митрофановича, пожежного-рятувальника  6-го державного пожежно-рятувального поста (смт Любеч) 1 ДПРЗ УДСНС  України в Чернігівській області.

 
 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації