back

Людмила Позняк відвідала с. Малий Листвен

10 вересня 2020

Сьогодні, 10 вересня, голова райдержадміністрації Людмила Позняк зустрілась з жителями Малолиственської громади.

 

Під час зустрічі очільниця району розповіла про основні напрямки соціально-економічного розвитку району, аналізуючи усі позитивні зрушення на Ріпкинщині, та про завдання, над вирішенням яких працюють органи виконавчої влади сьогодні.

 

Зокрема йшла мова про підготовку освітніх закладів до навчального року, придбання шкільного автобуса для підвозу дітей, створення інклюзивно-ресурсного центру в Ріпках та придбання комплекту навчально корекційного обладнання з програмним забезпеченням для надання корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами з розвитку слухового сприймання та мовлення.

 

В рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво» у Ріпкинському районі здійснюється реставрація 12 км міжнародної траси М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі до КПП «Нові Яриловичі», поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С251620 Малий Зліїв – Великий Зліїв – Пушкіне – Шумани.

 

За підтримки голови райдержадміністрації виділено кошти для поточного ремонту асфальтного покриття під'їзної частини дороги до КНП «Ріпкинська центральна районна лікарня», фасаду лікарні та виділено кошти для придбання квартир для молодих спеціалістів.

 

Жителі громади під час зустрічі порушували чимало наболілих питань. Найбільш хвилюючі питання -  ремонт водопроводу та доріг в с. Малий Листвен.

 

Людмила Позняк поінформувала присутніх про виділення коштів на реконструкцію приміщення ФАПу, обладнання для закладу та велосипед для фельдшера.

 

-Під час спілкування з жителями різних сільських рад я зрозуміла, що весь район живе одними й тими ж проблемами, – зазначила Людмила Позняк наприкінці  зустрічі. – Я розумію, що більшість цих проблем вирішити швидко не вийде. Але ми докладаємо всіх можливих зусиль, аби полегшити життя людей та зробимо все, що від нас залежить.

 

 

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації