back

Людмила Позняк: Безпека життя і здоров'я дітей понад усе

10 вересня 2020

За підтримки голови Ріпкинської районної державної адміністрації Людмили Позняк на двадцять дев’ятій сесії Ріпкинської районної ради сьомого скликання, яка відбулася вчора, 9 вересня, депутати прийняли рішення про виділення коштів з районного бюджету, для підтримки Ріпкинської селищної ради, на виконання робіт по облаштуванню протипожежної сигналізації в дошкільних навчальних закладах Ріпок.

Для ДНЗ "Веселка" виділено 186,3 тисячі гривень, для ДНЗ "Колосок"  – 197 тисяч 676 гривень.

 

Ключовим питанням є дотримання вимог правил протипожежної безпеки у навчальних закладах. Адже це безпека наших дітей, а їх у ріпкинських садочках понад 230. Тому ми першочергово повинні підтримувати такі проєкти, – прокоментувала Людмила Позняк.

Очільниця району вчергове акцентувала увагу на безумовному дотриманні правил протипожежної безпеки та забезпеченні навчальних закладів всім необхідним задля збереження життя і здоров'я дітей.

Роботи по облаштуванню протипожежної сигналізації включають виготовлення проєктно-кошторисної документації, облаштування системи та встановлення блоку управління сигналізації, автоматичний вивід сигналізації на пульт Ріпкинського районного відділу Управління державної служби надзвичайних ситуацій в Чернігівській області.

Ці всі заходи забезпечують своєчасне оповіщення та безпечну евакуацію у разі виникнення надзвичайної ситуації. Черговий отримує інформацію про те, що виникла пожежа, і рятувальники негайно виїжджають на виклик за заздалегідь визначеним маршрутом. Фактично саме це забезпечує збереження життя та здоров’я людей.

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації