back

1 жовтня розпочнеться призов на строкову військову службу

09 вересня 2020

Т. в. о. військового комісара Ріпкинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр ІОЛКІН 7 вересня підписав наказ «Про призов громадян на строкову військову службу у жовтні-грудні 2020 року на території Ріпкинського району».

Осінній призов громадян на строкову військову службу проводитиметься у період з 1 жовтня по 31 грудня 2020 року відповідно до Закону України від 04 квітня 2006 року № 3597 “Про військовий обов’язок і військову службу”,  Указу   Президента  України  від  16 січня 2020 року №13/2020 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році”,  розпорядження голови Ріпкинської районної державної адміністрації від 04 вересня 2020 року №228.

          1. Явці на призовну дільницю Ріпкинського району для призову на строкову військову службу підлягають громадяни 2002 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народились у 1993-2001 роках та у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

 

      2. Всім громадянам, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: Чернігівська область смт Ріпки,  вул. Грициніна, 23 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали персональних повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки протягом жовтня-грудня 2020 року, з документами, що засвідчують особу.

 

         3.  Всім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово не перебувають на території Ріпкинського району, негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитись у  територіальний центр комплектування та соціальної підтримки для проходження призовної комісії.

       

        4.   На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов”язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

 

         5.    Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за викликом до Ріпкинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно чинного законодавства.

 

     6. Начальнику відділення призову, посадовим особам районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, основні зусилля в роботі щодо проведення призову зосередити на забезпеченні належного статутного порядку, зміцненні військової дисципліни.

 

         7.  Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

         8. Наказ довести до особового складу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та згідно графіку розсилки.