back

У Ріпках відзначили День Державного Прапора

23 серпня 2020

З нагоди 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України на Ріпкинщині відбулися урочистості.

У Ріпках на Центральній площі представники органів влади, громадськості, військові та учнівська молодь вшанували святиню українського народу – Державний Прапор України.

 

 

 

 

 
Державний прапор під Гімн України у виконанні Ріпкинського духового оркестру районного будинку культури піднімали учасник антитерористичної операції, інспектор кінолог, старший сержант Ріпкинського відділення поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Юрій Іванов та учень Ріпкинської гімназії імені Софії Русової, активний учасник олімпіад, спортивних змагань Денис Гончеренко.
 
 
За гарною традицією у цей святковий день відбулась акція «Я – громадянин України». Голова райдержадміністрації Людмила Позняк та заступник голови районної ради Світлана Ткаченко вручили юним жителям  району перші документи – паспорти громадянина України у формі ID картки.
 

 

Принагідно керівники району вручили почесні відзнаки.

 

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

 

СУСЛО Ольгу Олександрівну, майстра-кондитера кондитерського цеху Ріпкинського сільського споживчого товариства;

 

КАЗАКОВУ Світлану Дементіївну, продавця кафетерію Ріпкинського сільського споживчого товариства.

 

 
Святкового настрою учасникам урочистостей додали виступи солістів районного будинку культури, а також духового оркестру.
 
 
Учасники заходів вшанували пам'ять захисників незалежності та суверенітету нашої держави та поклали квіти до пам’ятних знаків "Борцям за волю і незалежність України",  до пам'ятних знаків та до меморіального комплексу Героям АТО і Небесної Сотні у парку Слави Ріпок.
 
 
Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації