back

Людмила Позняк взяла участь у сесії Голубицької сільської ради

04 серпня 2020

Голова райдержадміністрації Людмила Позняк вчора, 3 серпня, за запрошенням депутатів сільської ради,  взяла участь у черговій сесії Голубицької сільської ради.
На порядку денному зі змінами – питання внесення змін до бюджету, виділення коштів на утримання фельдшера, відновлення роботи клубу, ремонт пам'ятників, на проведення Дня села, матеріальну допомогу жителям, земельні питання.   

– Призначеннями сільська рада забезпечена. З сільського бюджету виділено кошти на заробітну плату фельдшера, який обслуговує населення вашої громади. Актуальним для жителів є питання відновлення роботи сільського клубу, млина, благоустрою, над чим повинні автивно працювати сільський голова та депутати, – зазначила Людмила Позняк. 

Під час наради обговорено та прийнято рішення про створення постійно діючої комісії при сільській раді по виявленню та упорядкуванню безгосподарських меліоративних систем та гідротехнічних споруд, проведення цією комісією із залученням фахівців Деснянського басейнового управління водних ресурсів обстежень даних об’єктів з оформленням актів.

Одноголосно депутати вирішили виділити кошти на заробітну плату керівника клубу та відновити роботу закладу, виплати інтенсивності секретарю та бухгалтеру сільської ради.  

Голова РДА поспілкувалася із жителями громади щодо проблемних питань, які потребують негайного вирішення,  та пообіцяла допомогти.  

 
 
 
 
Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації